Arrel de la web > Notícies > EL GRUP MUNICIPAL MÉS PER MARRATXÍ PRESENTA UNA MOCIÓ AL PROPER PLE SOBRE LA (...)

EL GRUP MUNICIPAL MÉS PER MARRATXÍ PRESENTA UNA MOCIÓ AL PROPER PLE SOBRE LA NECESSITAT DE CONDICIONAMENT I SENYALITZACIÓ DEL SOLAR APARCAMENT AL PLA DE NA TESA

dimecres 21 de gener de 2015

Aquests 2 solars urbans estan ubicats al carrer Catlari i Pintor Picasso dels Pla de na Tesa i el contracte d’arrendament té una durada de 4 anys, un cost de 1.050,88 euros anuals i una capacitat de 179 vehicles.

En principi la intenció de l’equip de govern era donar resposta a la manca d’aparcament a la zona pròxima a les instal·lacions esportives del Pla de na Tesa. El cas és que han passat 15 mesos que tots els marratxiners/es pagam un lloguer d’un solar i l’equip de govern no ha estat capaç de condicionar-lo, delimitar-lo i posar uns indicadors, ben visibles, per tal que la gent sàpiga que aquest espai és un aparcament públic.

Tot el que s’ha fet és, en motiu de la celebració de la Fira de la llet d’Ametlla del passat mes de desembre es va posar enmig del solar a un lloc on no és pot veure des del carrer, una senyalització com la de la imatge, per a nosaltres del tot insuficient.

Per tot això els regidors de MÉS PER MARRATXÍ Joan Francesc Canyelles i Miquel Rosselló presenten la moció en el sentit de l’Equip de Govern es comprometi a condicionar, delimitar i senyalitzar de forma visible des del carrer com a aparcament públic municipal.

Aquesta moció es debatrà a la sessió plenària del proper dimarts 27 de gener.

345 Missatges al fòrum

Respondre a aquest article