Arrel de la web > Notícies > MÉS PER MARRATXÍ EXIGEIX A L’AJUNTAMENT QUE REPARI EL TRESPOL DE L’ASSOCIACIÓ (...)

MÉS PER MARRATXÍ EXIGEIX A L’AJUNTAMENT QUE REPARI EL TRESPOL DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNATS DE PÒRTOL I L’AGRUPAMENT ESCOLTA “SOCA ARREL”

diumenge 1 de març de 2015

Les dues associacions utilitzen les instal•lacions de l’edifici situat al carrer Major de Pòrtol cedides per l’Ajuntament. El fet és que fa molt temps que el trespol està molt deteriorat, el ciment es va rompent, provocant clots i produint un pedrolí molest que augmenta el risc de les caigudes de la gent i els infants que participen en les activitats de lleure que s’hi realitzen. Aquest tipus d’activitats per tal de que siguin veritablement segures, demanen l’aplicació de mesures preventives específiques, ja que les caigudes són una de les fonts de lesions més freqüents en tota activitat humana. Des de MÉS per Marratxí conscients de la importància que té la tasca de prevenció de possibles accidents com puguin ser les caigudes que poden provocar aquest tipus de deficiències a un lloc públic com és una associació de veïnats i un agrupament Escolta i davant la manca d’actuació per part de l’equip de govern (PP) de l’Ajuntament de Marratxí, ens veiem amb l’obligació de denunciar aquesta situació per a què sigui resolta en breu. Cal tenir en compte la gran tasca socialitzadora i de foment de la convivència que fan aquest tipus d’Associacions on tenen cabuda tota la ciutadania, ja siguin infants o adults, per la qual cosa és necessari per part de l’administració que les valorin i tinguin presents les seves necessitats. En aquest sentit, en el programa electoral de MÉS a les pròximes eleccions municipals recollirà la voluntat de donar suport a les associacions de veïnats i entitats ciutadanes pel seu afavoriment de la convivència, el foment de la cohesió social, l’ajuda al benestar de la població i afavoriment del desenvolupament de la societat. A més a més, cal ressaltar la quantitat d’iniciatives que es duen a terme en el seus locals, cosa que implica un esforç, enriquint amb ensenyaments continuats per a tothom.

Per tot el que s’exposa anteriorment, i conscients de les queixes existents, el regidor i candidat a l’Ajuntament de Marratxí a les eleccions municipals, Joan Francesc Canyelles, i el regidor Miquel Rosselló, ambdós del grup municipal MÉS PER MARRATXÍ reclamen la urgent necessitat de donar una solució definitiva per tal de fer desaparèixer els perills existents en les instal•lacions que utilitzen l’Associació de veïnats “La Pua” i l’Agrupament Escolta “Soca Arrel” de Pòrtol per tal de complir les lleis establertes en relació a la prevenció de riscos i es respectin els mínims de seguretat i salut

143 Missatges al fòrum

Respondre a aquest article